موزه بزرگ منطقه ای خراسان
آدرس: پارک کوهسنگی، مشهد، ایران
معمار: محمدامین میرفندرسکی (ایشان 30 درصد پروژه را کامل نموده بودند که متاسفانه درگذشتند.)
شرکت مشاوره: مهندسان مشاور گام ما، فریار جواهریان، فریدون بدر (بعد از درگذشت زنده یاد محمد امین میرفندرسکی)
تیم طراحی:  محمد جرجانی، مریم رحیمی دانش، ندا کاظمی، سید صالح نیاکویی، شیما شایگان، فرانک مهاجر ایروانی، یاسمن کریم بخش، شوکا معتمدی، الناز شجاعی، ندا دیبازر
تاریخ: 1384-1393
نوع: موزه
مساحت زمین: 5000 مترمربع
مساحت ساخته شده: 18000 مترمربع
مدیر اجرایی: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
اجرا: مشهد سازه ،دشت بهساز
جوایز موزه خراسان : تقدیر ویژه جایزه طراحی داخلی ایران، برگزارکننده فصلنامه معماری و ساختمان، سال 1394

برای مطالعه ی سبک های طراحی ویلا وارد لینک مقابل شوید: طراحی ویلا مدرنسبک های طراحی ویلا

موزه بزرگ منطقه ای خراسان
موزه بزرگ منطقه ای خراسان

موزه بزرگ منطقه ای خراسان یکی از سیزده موزه منطقه ای در ایران می باشد و بزرگترین موزه در ایران است. در اصل توسط آقای میرفندرسکی طراحی شده که هنگامی که 30 درصد از این پروژه را تکمیل کرده بود،  متاسفانه درگذشت. این پروژه پس از آن به مشاور گام ما در فوریه 2008 میلادی سپرده شد و در فوریه 2015 میلادی افتتاح شد. طراحی این پروژه با رسالت موزه ای شکل گرفته است، در صورتی که قبلاً شباهت بیشتری به فرهنگسرا داشته است. کمترین تغییرات در معماری خارجی روی داد، در حالی که معماری داخلی و همچنین فضای سبز اطراف موزه و اتصالات موزه به پارک کوهسنگی کاملا دوباره طراحی شده است.

برای مطالعه ی طراحی پلان خانه وارد لینک مقابل شوید: اصول طراحی پلان خانهطراحی پلان خانه 

طرح اصلی توسط آقای میرفندرسکی طراحی شده که از کاخ خورشید در کلات نادری که شامل مقبره سلجوقی است که در اطراف استوانه نادر شاه چند اتاق ساخته شده به صورت هشت ضلعی بوده، ایده گرفته شده است. طراحی میرفندرسکی نیز بسیار تحت تاثیر معماری لوئی کان بود. شرکت گام ما این دستورالعمل ها را حفظ کرده است: معماری سلجوقی، افشاریه و تحت تاثیر لوئی کان.(موزه خراسان)

ایده اصلی برای معماری داخلی دارای حداقل سبک مدرن است. با استفاده از معماری ایرانی و اسلامی از جمله آثار آینه کاری بسیار پراکنده و الگوهایی در آثار سنگ کاری. این موزه دارای 18000 مترمربع از منطقه ساخته شده است و از طریق تغییرات ما فضاهای نمایشگاهی از 3000 مترمربع تا 5000 مترمربع افزایش یافت. در این موزه تمدن خراسان بزرگ، از دوران باستان تا دوره قاجار، نشان داده خواهد شد.

منبع:caoi