نمای ساختمان نماد زیبایی و چشم نوازی سازندگان و ساکنان آن است. به گونه ای که افراد بسیاری اگر ساختمان دارای نمای مناسب نباشد ممکن است حتی نگاهی به آن نیندازند. یک نمای خوب می تواند ارزش ساختمان شما را زیاد کند. پس برای طراحی آن آنرا به یک تیم متخصص بسپارید.
اصول طراحی نمای ساختمان چیست؟
اگر برای زیبایی نمای منزل خود قصد سفارش طراحی نمای ساختمان را داشته باشید، باید حتما با اصول آن و فاکتورهای مورد نیاز در نحوه انجام آن آشنایی داشته باشید. نمای ساختمان تاثیر بسزایی در زیبایی و جذب بصری آن دارد. در نتیجه اهمیت ندادن به ظاهر ساختمان ممکن است برای افرادی که قصد خرید یا اجاره املاک را دارند خوشایند نباشد و از جذابیت کلی ساختمان کاسته خواهد شد. به همین علت باید در نمای ساختمان ویژگی هایی را رعایت نمود، تا نمای آن برای افراد جذابیت داشته باشد. متاسفانه بعضی از افراد به ظاهر ساختمان خود اهمیتی نمی دهند و شکایت می کنند که چرا برای فروش و یا اجاره آن به مشکل بر می خورند. داشتن نمای زیبا ساختمان می تواند منجر به افزایش قیمت فروش یا اجاره شود. در ادامه به اصول طراحی نمای ساختمان می پردازیم.
برای سفارش رندر ، سفارش رندر لومیون و سفارش مدلسازی به سایت هورنو مراجعه کنید.
اهمیت تقارن در طراحی نمای ساختمان
نمی توان در هر نوع طراحی تاثیر تقارن را نادیده گرفت. حفظ تقارن در هر طراحی برای جذب بیننده موثر واقع می شود. اگر در نمای بیرونی ساختمان تقارن رعایت نشود، جذابیت های بصری کاسته شده و نمی توان انتظار زیبایی را از طرح ایجاد شده داشته باشید. در طراحی نمای ساختمان تقارن های ریز بسیار موثر است، برای مثال حفظ تقارن در درب و پنجره ها برای جذابیت نمای ساختمان بسیار اهمیت دارد. ممکن است در ابتدا تصور کنید نداشتن تقارن خود نوعی جذابیت محسوب می شود اما متاسفانه در طولانی مدت اینگونه نیست، تجربیات بسیاری اثبات نموده است حفظ تقارن در نمای ساختمان در طولانی مدت نیز به حفظ جذابیت منجر می شود. متاسفانه بعضی از شرکت هایی که در زمینه طراحی نمای بیرونی ساختمان فعالیت می کنند، ممکن است اهمیت لازمه را برای حفظ تقارن قائل نشوند و در نتیجه با تحویل کاری نامناسب مواجه خواهید شد. اگر برای سفارش طراحی نمای ساختمان مراجعه می کنید حتما به حفظ تقارن در نمونه کارهای قبلی دقت کنید. زیرا نبود تقارن فقط در یک نگاه ممکن است جذابیت داشته باشد و برای نمای ساختمان که در طولانی مدت مطرح خواهد بود جذابیت لازمه را ندارد.
توجه به رنگ و بافت کار
دومین اصول در طراحی نمای ساختمان توجه به متریال رنگ و بافت مورد استفاده است. مصالح باید به گونه ای انتخاب شوند که علاوه بر زیبایی دوام لازم را داشته باشند و با شخصیت اهالی خانه یا ساختمان هماهنگی داشته باشند. برای مثال استفاده از مصالح چوبی و تاثیر بسزای آن در ایجاد آرامش در محیط خانه می توانیم اشاره کنیم و همچنین استفاده از بافت های دیگر دارای مزایای بسیاری برای اهالی ساختمان است، حس بهتر در بیننده خواهد شد. نکته دیگر که باید به آن دقت کنیم انتخاب رنگ مناسب است، استفاده از رنگ ها در اصول زیباشناسی ساختمان اهمیت بسیاری دارد و باید بیننده را جذب کند. برای مثال از تاثیر رنگ ها می توانیم به استفاده از رنگ های تیره تر نمای بالایی ساختمان اشاره کنیم همچنین استفاده از رنگ های روشن تر در نمای پائینی منجر به کوتاه تر دیده شدن ارتفاع ساختمان خواهد شد. در نتیجه اهمیت انتخاب رنگ و متریال مناسب اهمیت بسیاری دارد. شرکت های طراحی نمای ساختمان انتخاب و روانشناسی رنگ ها را در این زمینه حائر اهمیت می دانند و انتخاب رنگ ساختمان باید اصولی و جذابیت لازم را برای بیننده داشته باشد.
در صورتی که قصد طراحی بام سبز ، طراحی مدرن منزل و به طور کلی طراحی آپارتمان مسکونی را دارید پیشنهاد می کنیم با هورنو در ارتباط باشید.
اصول ریتم در معماری
از دیگر اصولی که در طراحی نمای ساختمان بسیار مؤثر واقع می شود، تعریف ریتم در معماری است. باید ریتم در نمای ساختمان رعایت شود اما باید بدانیم ریتم در معماری به چه معناست؟ در واقع ریتم به این معناست که حرکات عناصر یا الگوهای تکرار شونده باید به همان شکل موجود ایجاد شوند یا رخ دهند. برای این مثال خطوط فرم ها یا رنگ ها را به صورت کاملاً منظم و سازمان یافته در طراحی ساختمان انجام گیرد. از این رو سازماندهی نمای ساختمانی می تواند جذابیت بصری برای بینندگان داشته باشد و نظم عناصر به کار رفته در نمای ساختمانی ساختاری منسجم و سازمان یافته در چشم بیننده داشته باشد. این موضوع باعث می شود تا جلوه ساختمان جذابیت بیشتری پیدا کرده و افراد از مشاهده نمای ساختمان خسته نشوند. به علاوه این موضوع ذوق و سلیقه سازندگان ساختمان را نشان خواهد داد.
تاثیر نورپردازی در نمای ساختمان چیست؟
حتما دیده اید که ساختمان های بسیاری در شب نمای متفاوتی دارند و دلیل استفاده از نورپردازی در طراحی نمای ساختمان است که یکی از اصول شناخته شده است و نباید از معماری ساختمان آن را جدا دانست. زیرا نمای فوق العاده ساختمان ها در شب می تواند جلوه ای بسیار زیبا و چشمگیر برای بینندگان داشته باشد. به همین دلیل در طی سال های اخیر نورپردازی جایگاه ویژه ای در طراحی نمای ساختمان داشته است. به طور کلی استفاده از نورهای خیره کننده از ویژگی های نمای ساختمان شناخته می شود و این موضوع برای کسانی که به طراحی نمای ساختمان خود اهمیت می دهند بسیار اهمیت دارد. کمتر ساختمان نوسازی را می بینید که به نمای بیرونی ساختمان خود اهمیت ندهد و استفاده از نورپردازی در شب برای آنان جایگاهی نداشته باشد.
جمع بندی مطلب
در این مطلب سعی داشتیم تا مهم ترین اصول نمای ساختمان را با شما به اشتراک بگذاریم. همان طور که می دانید اصول نمای ساختمان اهمیت زیادی در جلوه های بیرونی ساختمان دارد و به این موضوع باید اهمیت ویژه ای داد. زیرا ساختمانی بدون نمای مناسب جلوه بصری لازمه برای جذب مخاطبین را ندارد. اهمیت به رنگ و متریال به کار رفته، بافت ساختمان، نورپردازی و جلوه های شب، رعایت ریتم و تقارن از اهمیت بسزایی در اصول طراحی نمای ساختمانی خواهد داشت. ممکن است ساختمان های بسیاری را دیده باشید که نمای چشم گیری ندارند و قطعا شما تمایلی به تماشای آن نداشته باشید، در مقابل ساختمان هایی با نمای مناسب می تواند به جذب مخاطبینی بیشتر کمک کند. بعضی از شرکت ها نیز ممکن است به سفارشات طراحی نمای ساختمان خود اهمیت لازمه را ندهند و در نتایج کار آنان می توانیم به نمای نامناسب برای ساختمان ها اشاره کنیم. کلیه سفارشات ما با رعایت اصول ذکر شده انجام می شود. شما نیز برای سفارش طراحی بیرونی ساختمان خود می توانید هم اکنون اقدام کنید. امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را برده باشید.
ارسال پاسخ