میکروسمنت، یک پوشش مدرن و دکوراتیو است که از ترکیب سیمان و رزین های خاص پایه آب، تولید می گردد، تا بهترین کارایی را برای هنرمندان و مجریان هنرهای دکوراتیو داشته باشد. تنوع رنگ و اجرای این پوشش، بسیار زیاد است و مناسب اماکن تجاری، منازل و کلیه سطوح داخلی و خارجی می باشد.
میکروسمنت، به عنوان یک ماده جدید در دنیای مصالح ساختمانی، با خواص استثنایی و کاربردهای متنوع خود محبوبیت زیادی پیدا کرده است. در ادامه به معرفی انواع میکروسمنت و کاربردهای متمایز آنها بپردازیم.
میکروسمنت کف، مزایا و کاربردهای آن
از مزایای استفاده از انواع میکروسمنت روی کف هر چقدر که بگوییم باز هم کم گفتهایم. تمام این مزایا در کنار هم این کفپوش را به یکی از محبوبترین گزینهها برای فضاهای داخلی و خارجی تبدیل کرده است. اما خوب است نگاهی کلیتر به مزایای میکروسمنت برای کف داشته باشیم:
- در صورت اجرای میکروسمنت کف، سطح شما خیلی بالا نمیرود، چرا که ضخامت آن بین 2 تا 3 میلی متر است.
- این پوشش بهصورت یکپارچه و پیوسته اجرا میشود، بنابراین هیچ درز و انبساطی نخواهد داشت.
- میکروسمنت به راحتی به پوشش زیرین خود میچسب.
- در برابر اشعه ماوراء بنفش غیرقابلتغییر است و مقاومت حرارتی بسیار خوبی دارد.
- پوشش میکروسمنت در برابر ترافیک، سایش و محصولات پاککننده خانگی مقاومت های بسیار بالایی دارد.
- به مدد رنگهای متنوع و انواع پرداختها، اجرای شما میتواند کاملا منحصر به شما باشد و شبیه هیچ اجرای دیگری نباشد.
- این پوشش هم در فضاهای داخلی و هم در فضاهای خارجی مانند تراس و استخر قابل اجراست. میکروسمنت کف طوری طراحی شده است تا سطحی بدون درز و محکم برای کف فراهم کند. این نوع میکروسمنت که از ترکیبی از پلیمرها، سنگدانهها و مواد افزودنی تشکیل شده است، پوششی انعطافپذیر را ارائه میدهد که قادر به تحمل ترافیک سنگین پا است و با ضخامت 2 تا 4 میلیمتر، دوام و انعطافپذیری را به ارمغان میآورد.
- میکروسمنت دیوار، یکی از پوششهایی است که بر عکس کاغذ دیواری به صورت یک دست اجرا میگردد و هیچگونه درزی بر روی سطح دیوار ایجاد نمیشود. این پوششها از چسبندگی بالایی برخوردار هستند و از ناحیه درزها مشکل جدا شدگی ندارند.
- دیوارپوش میکروسمنت نوعی پوشش دکوراتیو زیبا و بادوام است و بر خلاف کاغذ دیواری کاملاً ضد آب میباشد. ضدآب بودن این پوشش سبب اجرای آن در محیطهای مرطوب میشود. این نوع پوششها انتخابی مناسب به منظور پوشش دیوارهای محیط سرویس بهداشتی، آشپزخانه، بیمارستان و انبارهای مخصوص نگهداری مواد غذایی به شمار میروند.
- میکروسمنت دیوار از خاصیت ضد سایش و ضد خش برخوردار است به همین علت از این پوشش برای ایجاد فضایی مدرن در داخل و خارج ساختمان استفاده مینمایند. در حالی که امکان استفاده از کاغذ دیواری در فضای خارجی وجود ندارد. میکروسمنتها حاوی سنگدانه های طبیعی هستند که در برابر نور مستقیم خورشید تغییری در رنگشان ایجاد نمیشود و برای طراحی نمای ساختمان گزینه ایده آلی محسوب می شوند.
- دیوارپوش میکروسمنت قادر به پوشش دهی تمامی خلل و فرج موجود بر روی دیوار است و می تواند تمامی ناهمواری سطح های دیوار را پوشش دهد. این پوششها دیواری یکپارچه را به نمایش میگذارند.
ویژگیهای میکروسمنت چیست؟
- چسبندگی بسیار بالا بر روی انواع سطوح (گچ، سیمان، رنگ، سرامیک، سنگ و …)
- مقاومت بالا در برابر خط و خش و ضربه
- فرم پذیری بسیار بالا
- قابلیت اجرا در فضاهای خارجی و داخلی
- ضدآب و عایق رطوبت
- قابلیت اجرا بر روی دیوار، سقف و کف
- قابیت استفاده برای خلق آثار هنری
- قابل اجرا در ضخامتهای مختلف
- پوشش دیواری یکدست بدون هیچ درزی
اجرای میکروسمنت سقف
حالا که با میکروسمنت تا حدودی آشنا شدید، میتوانیم درمورد میکروسمنت سقف و اجرای آن صحبت کنیم. همانطور که متوجه شدید، میکروسمنت سقف تنها یکی از موارد استفاده از میکروسمنت است. استفادههای تزئینی میکروسمنت خیلی زیادند. اگرچه استفاده معمول میکروسمنت در کف و دیوار آشپزخانه، حمام و فضاهای بیرونی مثل تراس است، اما راهپله، استخر، حتی کانتر آشپزخانه هم میتواند با میکروسمنت روکش شود.
عوامل مهم در قیمت گذاری و اجرای میکروسمنت
محلی که می خواهید میکروسمنت را در آن اجرا کنید، بر هزینه اجرا تاثیرگذار است؛ اما عواملی که بیشترین تاثیر را بر هزینه نهایی شما خواهد داشت شامل جنس و کیفیت و برند میکروسمنت خریداری شده، جنس و کیفیت و برند مواد افزودنی؛ رنگ به کار رفته در میکروسمنت و دیگر موارد هستند. نکته مهم دیگر در تعیین هزینه میکروسمنت آن است که کف، دیوار و یا هر سطحی که می خواهید میکروسمنت کنید، باید برای این کار آماده باشد. به این معنی که باید بررسی نماید که آن سطح نیاز به زیر سازی دارد یا خیر. اگر نیاز به زیرسازی داشت، هزینه زیر سازی اولیه نیز به هزینه های دیگر اضافه خواهد شد.
سخن آخر
استفاده از میکروسمنت برای سطوح مورد نظر شما، مزایای زیادی دارد. زیرا این محصول دوام بالایی دارد، ضدآب است، نظافت سادهای دارد، ظاهر زیبایی دارد و… در کنار همه این مزایا، قیمت آن هم مقرونبهصرفه و مناسب است. اگر قصد دارید خانه، ویلا، دفتر کار یا هرجای دیگری را بازسازی کنید، یا اصلا دارید از صفر همهچیز را میسازید، حتما میکروسمنت سقف و سطوح دیگر مثل کف و دیوار را درنظر بگیرید. از اهمیت اجرای میکروسمنت سقف هم غافل نشوید.