مهارت های ارائه (presentation) برای دانشجویان معماری

مهارت های پرزنتیشن بخشی جدایی ناپذیر از معماری و سایر رشته های طراحی هستند. مهارت های ارائه، هنر انتقال ایده ها و نظرات شما به کارآمدترین شکل ممکن است. مهارت های خوب presentation می تواند یک طراحی خوب را بهتر  و یک طراحی متوسط ​​را عالی نشان دهد. ویژگی هایی مانند رندر ، شیت و ترکیب بندی ، نمایش های گرافیکی باعث زنده شدن و جذابیت یک طرح می شود و بهترین راه برای رشد  این مهارت ها ، تمرین و آزمایش آنها در دوران دانشگاه است.


برنامه های نرم افزاری مانند Adobe Photoshop ، Illustrator و Lightroom  به عنوان برنامه های کمکی به طراحان ، مشهور هستند . با اینها و همچنین – برنامه هایی مانند Autodesk AutoCAD و Revit میتوانید طرح خود را بهتر نمایش دهید در ادامه با آرل همراه باشید….

1. طرح ها و ترکیب رنگ ها را در شیت بندی تست کنید!

یکی از بهترین قسمتهای دانشجویی ، حضور در محیطی است که اشتباه کردن در آن قابل قبول است. تا آنجا که می توانید روش های متنوعی را کاوش و امتحان کنید. قبل از شروع نقشه کشی فنی ، عادت تهیه یک طرح شیت بندی آراسته را در خود ایجاد کنید. با ترکیب رنگ ها ، به آرامی اما به طور پیوسته ، تجربه خواص و سازگاری رنگ های مختلف را تجربه خواهید کرد. با گذشت زمان ، شما بصورت خودکار از ابتدای مراحل طراحی گزینه های  شیت بندی  معماری و به کار گیری  رنگ های کارامدتری را خواهید داشت.

مهارت های ارائه (presentation)
مهارت های ارائه (presentation)

2. روند خود را ثبت کنید

یک جنبه حیاتی برای نشان دادن زحمتی که کشیده اید نشان دادن پروسه و اثبات فیزیکی این موضوع است. روند طراحی خود را تا حد ممکن کوتاه ذکر کنید. با این حال ، به طور خلاصه و کوتاه کردن این پروسه به معنی مخفی کردن در گوشه ای نیست بلکه نمایش ان به روشی متواضعانه و پله ای است.نمایش پروسه طراحی شما می تواند به  درک مخاطب کمک کند تا بداند  ایده ها از کجا آمده و چه کانسپتی را در خود دارد.

مهارت های ارائه (presentation)
مهارت های ارائه (presentation)

3. مفهوم سازی و ارائه اندیشه با دیاگرام های معماری

مفاهیم به ایجاد یک خط داستانی و الگویی به ارائه شما کمک می کنند. داشتن یک مفهوم و روند فکری روشن باعث جذابیت بیشتر طراحی می شو داگرچه ممکن است همیشه مفهومی نداشته باشید. در چنین مواردی ، نمایش روشنی از روند فکری شما در کنار روند طراحی می تواند مخاطبان را در حین ارائه بیشتر جذب کند.

مهارت های ارائه (presentation)
مهارت های ارائه (presentation)

4. طرح های توضیحی ، چشم اندازها و تجسم های سه بعدی

به عنوان معماران و طراحان اولین چیزی که مردم از ما انتظار دارند جلوه طراحی است. از جمله طرح های توجیهی ، چشم اندازها و تجسم های سه بعدی به تخیل ما جان می بخشد و درک مخاطب از مفاهیم و درک بهتر طراحی را برای مخاطب آسان می کنند.
ازین رو مهارت در برنامه های نرم افزاری مانند SketchUp ، Lumion و Rhinoceros می تواند کمک بزرگی کند!

مهارت های ارائه (presentation)
مهارت های ارائه (presentation)

5- به جای استفاده از کلمات ، نمایش گرافیکی را تمرین کنید.

بخشی از طراح بودن ، ارائه طرح جذاب بصری است. به جای نوشتن جملات با کلمات ، استفاده از گرافیک ساده را برای توضیح نکات خود ایجاد کنید.
استفاده از گرافیک معمولی که رایج هستند اگرچه آسیبی  ندارد اما شما می توانید  با نمایش های گرافیکی  منحصر به فرد یا حتی سبک گرافیکی شخصی  خود  این تاثیر را دوچندان کنید.

مهارت های ارائه (presentation)
مهارت های ارائه (presentation)

6. واژگان معماری / طراحی خود را بسازید.

استفاده از اصطلاحات معماری و طراحی باعث می شود  در برداشت  مخاطب این جمله شکل بگیرد که “طراح میداند از چه چیزی صحبت می کند” و مهارت  و اطلاعات شما را بیشتر نشان دهد اما اگر مخاطب  شما معمار است این ایده کارامدتر از زمانی است که از اصطلاحات  هنگام توضیح دادن طرح خود برای مشتریانی که از سابقه معماری برخوردار نیستند ، استفاده میکنید پس ایجاد تعادل بهترین کار است.

7. مرتباً در دانشگاه تمرین کنید و برای ارائه داوطلب شوید!

اهمیت ارائه سخنرانی های خوب و آسان را دست کم نگیرید. ارائه های خوب بدون توضیح بیش از حد ، به انتقال نظر شما کمک می کنند. ارائه ای درست ، به جای اینکه طرح را به تصورات مخاطب بسپارد ، ایده آل مشخصی به دیدگاه بینندگان می دهد.
برنامه های مختلف را انتخاب کنید و ببینید کدام یک برای شما بهتر است. Microsoft PowerPoint یا برنامه های دیگری مانند Canva و Google Presentations را امتحان کنید.

مهارت های ارائه (presentation)
مهارت های ارائه (presentation)

8. قبل از صحبت آماده شوید

در حالی که داشتن تجهیزات بصری مطمئناً کمک کننده است. جنبه دیگر ارائه  و  مهمترین  جنبه نحوه توضیح و صحبت در مورد آن است. تزلزل و مکث مکرر باعث می شود  این احساس را در مخاطب ایجاد کنید که نسبت به طراحی خود اطمینان کمی دارید و یا لحن تند و دفاع بیش از حد ممکن است در نظر مخاطب ارزش واقعی طرح را پایین آورد.
قبل از ارائه نکاتی را یادداشت کنید. داشتن یک سخنرانی کامل بی عیب و نقص هدف اصلی شما نیست. اطمینان حاصل کنید که نکات اصلی رابه منظور ایجاد یک داستان جذاب در کنار هم قرار می دهید این عمل نه تنها باعث می شود اعتماد به نفس بالاتری پیدا کنید بلکه تضمین می کنید که تمام نکات مهم را پوشش می دهید. 

9. ارائه همکلاسی ها و افراد دیگر را با دقت نگاه کنید!

اگر می خواهید بدون هیچ گونه پیامدی بیاموزید بهترین راه برای این کار مشاهده دیگران و یادگیری اشتباهات آنها است. به جنبه هایی که دوست دارید توجه کنید و اینکه چگونه می توانید آنها را در ارائه خود جذب کنید. نکات ظریف معمول را یادداشت کنید و آنچه ممکن است باعث عصبی به نظر رسیدن در حین ارائه شود از بین ببرید!

10. سرانجام ، تمرین کنید!

“تمرین کامل می کند”  کل ارائه خود را چندین بار  تکرار کنید  از  ترکیب شیت های خود گرفته تا آنچه که باید بگویید. میتوانید این تمرین را در آینه انجام دهید.
تمرینات ارائه در زندگی دانشگاهی اعتماد به نفس شما را تقویت می کند و می تواند در زندگی حرفه ای شما نیز مفید باشد ، و در اینده بتوانید در صورت لزوم ساده تر از دیگران  سخنرانی های بداهه داشته باشید و یا دیدگاه های خود را بهتر بیان کنید!

مهارت های ارائه (presentation)
مهارت های ارائه (presentation)