مرکز فرهنگی وولیپوچ
مرکز فرهنگی مدرن وولیپوچ یک فاب برای معماری ساخته است، طراحی فضای اطراف و داخلی در پروژه. در حالی که پروژه توسط تپه های با شکوه غربی در برگرفته شده است. معماری و طراحی فضای داخلی نمای غرق کننده ای با محیط دارد. فاصله محیط به جای استاتیکی به صورت دینامیکی به پروژه معرفی شده اند.
مرکز فرهنگی
مکان: پکن،چین
معمار: Atelier Alter
زمان: ۲۰۱۸
مساحت: 2880 مترمربع
برای خواندن مطالب مربوط به معماري مدرن لینک روبرو را کلیک کنید: معماری ایرانی مدرن ، اصول معماری مدرن
یک مسیر ممتد از فضای خارجی به داخلی کشید شده است. نوع اول منظره و نوع دوم فضای داخلی از طریق مسیر به هم متصل می شوند. هدف مسیر از یک دید مذهبی بوده است، مسیری به سمت ستایش. از آنجایی که محل سه گوشه است پروژه با دیوارهای منحنی شکل به فرم متقاطع برای ایجاد لایه های محوطه به محل پاسخ می دهد.(مرکز فرهنگی مدرن وولیپوچ)
تعیین حدود فضایی دیوارهای افقی هستند که در هوا معلق اند. در جستجوی تعامل با محوطه خانه در بجینگ و همچنین همسایگی با منظره دیوار بزرگ، مصالح استفاده شده در این پروژه دیوارهای مصالح بنایی هستند که به صورت افقی معماری و طراحی داخلی شده اند. یک تن بار گرانش زیادی به پروژه وارد می کند.
این پروژه شامل 0011 واحد فضا برای عموم و 011 واحد زمین اسکیت می شود. این پروژه طبیعت را به سه روش تفسیر می کند: فضای داخلی طبیعت را به صورت دیجیتالی نمایش می دهد. تصویر پاییز در تپه های غربی زمین چوبی پوشیده شده از صفحات آلومینیومی را نمایش می دهد. ردیف صفحات سقف از زرد به سفید تغییر رنگ می دهند و انتقال از ورودی به مسیر اسکیت را مجسم می کنند. یک تپه غربی وارون با پنل های سقفی منحنی وار ساخته شده است.
برای خواندن مطالب مربوط به معماری مدرن لینک روبرو را کلیک کنید: سبک معماری مدرن
نوع اول و دوم در کنار هم قرار داده شده و به هم متصل شده اند. بازیافت دوباره بلوک های بتنی به قطعات کوچک تر و در کنار هم قرار دادن آن ها برای تشکیل یک سطح منحنی . تپه ها و آبشارها با مصالح بنایی و روشن کننده ها ساخته شده اند که تجرد و صلبیت طبیعت را نشان می دهند. تناقض بین طبیعت فانی و غیرفانی این فضا را برای افراد فراهم می کند که جدی تر در مورد طبیعت فکر کنند. منظره اطراف به فضای داخلی به صورت دینامیکی معرفی شده است. مناظر به فضای زندگی تبدیل می شوند.(مرکز فرهنگی مدرن وولیپوچ)
منبع:ARCHDAILY