فایل پروژه ی دانشکده معماری شامل تمامی نقشه های طبقات همکف و اول ، نماهای دانشکده و مقاطع مختلف و پرسپکتیوهایی از جهت های مختلف (که با نرم افزار لومیون گرفته شده است) همراه با فایل سه بعدی آن در نرم افزار اتوکد و راینو موجو است.

نام پروژه: دانشکده معماری

مساحت زیربنای همکف دو طبقه تعداد طبقات
اتوکد فایل نقشه های بنا مدرن سبک طراحی نما
لومیون رندها راینو – اتوکد فایل سه بعدی
۱۵۰ هزارتومان قیمت فایل متغییر مصالح

ایده ی طراحی دانشکده

ایده ی اولیه پروژه ترکیبی از حیاط های مرکزی متوالی است که این حیاط های بروی محور شمالی جنوبی قرار گرفته اند. و کل مجموعه و فضاهای ارتباطی را به یکدیگر مرتبط می کنند.

سازماندهی فضایی پروژه به شکلی است که فضای عمومی پروژه آمفی تئاتر و کتابخانه و سایت و…. در حجم شمالی، کلاس ها و واحدهای اداری در مرکز و کارگاه ها و آتلیه های معماری و گرافیک  در جنوب قرار گرفته اند.

رواق ها دیگر عنصر معماری سنتی ایران، نقش یکپارچگی احجام و ایجاد سایه بان در مسیرها را ایفا می کنند. به عبارت دیگر رواق ها احجام مختلف پروژه را به یکدیگر می دوزند و یک کل واحد کل را ایجاد می کنند.

کشیدگی زمین و متناسب آن ساختمان شمالی جنوبی است و این یعنی بیشترین نور استفاده شده برای ساختمان از جهت غرب و شرق است که برای حل این مشکل با ایجاد فضایهای منفی و حیاط مرکزی ها سبب شد که فضاهای ما بیشتر از نور جنوب و شمال بهره ببرند.

مصالح استفاده شده در این پروژه از آجر و سیمان سفید است که بدلیل ظرفیت حرارتی بالا مناسب اقیم منطقه می باشند.

برنامه فیزیکی :

برنامه فیزیکی این پروژه شامل حوزه های ریاست و اداری به مساحت ۱۵۰۵مترمربع، حوزه آموزشی به مساحت ۳۶۶۰ مترمربع و حوزه پژوهشی به مساحت ۱۰۹۰ مترمربع  است.

حوزه ی اداری و پشتیبانی شامل فضاهای : اتاق رییس دانشکده، منشی، دبیرخانه و ماشین نویسی، اتاق معاون، امور دانشجویان، امور ادرای، بایگانی و انبار، امور خدماتی، نمازخانه ،گالری، بوفه و تریا، اتاق ژوژمان ، فعالیت های فوق برنامه، موتورخانه و تاسیسات،‌سالن اجتماعات چند منظوره  و… است

حوزه آموزشی نیز شامل فضاهای : معاون آموزشی، امور آموزش، بایگانی آموزش، گروه های آموزشی، اساتید مدعو، اساتید راهنما، آبدارخانه، آتلیه های طراحی و نقشه کشی ، آتلیه های گرافیک و نقاشی،‌ اتاق سمینار، اتاق مسيول سمعی بصری ، آتلیه عکاسی ، کلاس تئوری، کارگاه مجسمه سازی و ماکت، کارگاه مرمت و سفالگری و…. است

حوزه پژوهشی نیز شامل : اتاق معاون پژوهش، کتابخانه دانشکده، مرکز اسناد و منو گرافی، دفاتر تحقیقاتی، دفاتر تحقیقاتی انفرادی، دفاتر تحقیقاتی ۳ نفره، سایت کامپیوتر،‌ اتاق مسئول سایت کامپیوتر و ….. است.

احکام طراحی پروژه

۱.استفاده از حیط مرکزی با توجه به معماری سنتی ایران و اقلیم منطقه

۲.حیاط های متوالی و رعایت سلسله مراتب ورود

۳. محورهای حرکتی براساس باغ ایرانی بر محوریت آب و سایه اندازی درختان

۴.استفاده ی حداکثری از نور شمال و جنوب با توجه به کشیدگی شمالی جنوبی بنا و به متناسب آن استفاده بیشتر از نور غرب و شرق

۵. ایجاد محیط های جمعی مختلف و فضاهای ورزشی و …. برای دانشجویان

۶.استفاده از عناصر معماری ایرانی از جمله رواق و ساباط و….

۷. استفاده متریال های بومی منظقه که آجر انتخاب مناسبی برای دانشکده است.

۸. پخش کردن پارکینک در قسمت های مختلف سایت برای اینکه شیب زمین برای رفت و آمد زیاد مناسب نیست.

۹. استفاده از رواق برای یکپارچه کردن حجم پروژه

۱۰. پیش بینی پارکینگ های دوچرخه برای دانشجویان

۱۱. ترکیب فضاهای مثبت و منفی برای نورگیری بهتر فضاهای مثبت و استفاده آنها از نور جنوب و شمال

۱۲. بهره گیری کتابخانه از نور شمال

۱۳. عمق دار کردن پنجره ها در جبه ی جنوبی و شرقی و غربی و استفاده کم تر پنجزه در جبهه ی شرقی و غربی